De ondernemers van 't Verswaard wensen u fijne feestdagen.
De ondernemers van 't Verswaard wensen u fijne feestdagen. (Foto: Facebook)

Kerstdagen vier je samen met de ondernemers van ’t Verswaard

HEERHUGOWAARD - Dat kerst dit jaar anders is dan anders, is inmiddels wel duidelijk door de harde lockdown. Toch willen de ondernemers van ’t Verswaard er samen met u er toch fijne feestdagen van maken. "Wij willen het voor iedereen mogelijk te maken om veilig en gezond de kerstinkopen te doen en hebben daarop een aantal maatregelen ingesteld die rond de kerstdagen van kracht zijn."

Veilig en gezond kerstinkopen doen bij ondernemers Raadhuisplein

"Als eerste hebben we een looproute ingesteld in ’t Verswaard, om te zorgen dat iedereen zich goed aan de anderhalve meter afstand kan houden. Er geldt een maximum aantal klanten dat tegelijk in een winkel aanwezig mag zijn en we hebben de openingstijden op 23 en 24 december aangepast om iedereen voldoende tijd te geven de boodschappen te doen.


Zo zijn wij woensdag 23 december van 08.00 tot 18.00 uur geopend en donderdag 24 december van 07.00 tot 17.00 uur. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat onze voorraden voldoende zijn om ook de laatste klant te kunnen helpen."

Bestellijsten

Mocht u echter toch bang zijn om mis te grijpen of de wachttijd bij de winkel willen beperken, maak dan gebruik van de bestellijsten van 't Verswaard. "Als u vooraf besteld heeft liggen de gevraagde boodschappen al voor u klaar en kunt u deze binnen een vooraf afgesproken tijdsblok bij de winkel ophalen."

Facebook

"De bestellijsten kunnen in de winkels worden opgehaald maar zijn ook te vinden op de Facebookpagina van 't Verswaard. "Mochten er nog vragen zijn ten aanzien van de maatregelen of de bestelmogelijkheden voor de feestdagen, neem dan contact op met de betreffende winkelier in 't Verswaard. Ook staat het personeel u hierover graag te woord in de winkels.

Feestelijk afsluiten

"Wij hopen op deze manier samen met onze klanten een onrustig en bewogen jaar waar weinig te vieren viel, toch met een feestelijk tintje af te kunnen sluiten", aldus de ondernemers van 't Verswaard.

Namens de ondernemers en medewerkers van 't Verswaard: fijne feestdagen en een vooral gezond 2021!