Beemsterboer (oranje shirts) in actie tegen Schildersbedrijf Mol.
Beemsterboer (oranje shirts) in actie tegen Schildersbedrijf Mol. (Foto: Aangeleverd)

Schildersbedrijf Mol onderuit in beker

HEERHUGOWAARD - In de Banosol bekercompetitie heeft Schildersbedrijf Mol een gevoelige nederlaag geleden tegen Beemsterboer, dat een klasse lager speelt. Mede dankzij topscorer Mounir Fakiri, die een hattrick maakte, werd het 2-6. Fakiri staat met 43 goals in de strijd om de topscorerstrofee inmiddels een straatlengte voor op de concurrentie.

Café Muizenvreugd had geen moeite met Vakantiehuis Thandiwe: 7-3. Tips Thailand versloeg in een spannend duel Jan Sprenkeling Square met 2-1. Autobedrijf John Visser had meer moeite met SMP/De Verse Kippen dan de 3-1 eindstand doet vermoeden. De Praktijk moest alle zeilen bij zetten om de overwinning binnen te slepen tegen DNR-Energy: 3-2. AKD Adviesgroep had geen kind aan De Heertjes 4/Sunrise zonwering en won met 5-0. De wedstrijd tussen KBL Schoonmaakcentrum en Esdégé-Reigersdaal eindigde in 0-0, waarna Esdégé de strafschoppen beter nam. Bouwbedrijf Bert Groot profiteerde van slordigheden achterin bij L'Arcade, dat zichzelf met twee eigen goals in de vingers sneed: 2-1.

B-poule

In de vijftiende speelronde in de Jos Kamp Assurantiën-cup heeft middenmotor Debestevergelijkingssites.nl gestunt tegen de nummer drie van de ranglijst. Tips Thailand: 4-3. Een dure nederlaag voor Tips Thailand, want plek twee in de stand levert aan het einde van de competitie rechtstreekse promotie op. Koploper Energy Trust en de nummer twee Jan Sprenkeling Square boekten wel een overwinning. Energy Trust won met 8-4 van laagvlieger Damclub SNA, terwijl Jan Sprenkeling het verrassend zwaar had tegen rodelantaarndrager Renses Automobielbedrijven, maar toch won met 3-0. Beemsterboer leed tegen Van Dijk Borstelwerken.nl de vierde competitienederlaag op rij: 5-2. Vakantiehuis Thandiwe was kansloos tegen Horizon Transport & Koeriersdiensten: 6-1.

Vanwege het coronavirus ligt de zaalvoetbalcompetitie tot nader orde stil.