Virtueel knallen voor het goede doel.
Virtueel knallen voor het goede doel. (Foto: Aangeleverd)

Virtueel vuurwerk voor goede doelen

REGIO - Vuurwerk? Dat mag toch niet? Of toch wel? Er is niets gezegd over virtueel vuurwerk, dus is dit een nieuw initiatief. Geen pijl in de lucht, maar op je scherm. Dat is Supergoed Vuurwerk. Een actie in samenwerking met Simavi, Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting AAP, HandicapNL en Stichting Vluchteling.

Laten we het nieuwe jaar ludiek ‘inknallen’. Met vuurwerk via social media en Whatsapp. Koop nu, doneer en zet het in je timeline. Help mee de timelines te laten ontploffen op 31 december!


Supergoed Vuurwerk is een sympathieke, ludieke actie om fondsen te werven. Door de coronacrisis konden veel fondsenwervende acties van goede doelen - zoals Stichting Vluchteling, Simavi, HandicapNL, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting AAP - niet doorgaan. Daarom is er nu ludiek, virtueel vuurwerk. Met het bestellen van een virtueel pakket doe je een donatie aan de goede doelen.

Digitale vuurwerkpakketten

De Healthy Cracker, The Final Lockdown, of een 2000-klapper. Zomaar wat namen van pakketten die je kunt bestellen via de web-shop van Supergoedvuurwerk.nl. In de webshop vind je digitale vuurwerkpakketten in alle soorten en maten, van losse vuurpijlen tot fonteinen. Het vuurwerk werd speciaal voor Supergoedvuurwerk.nl geanimeerd, en wordt steeds grootser bij duurdere pakketten. Op oudjaarsdag brengen alle kopers hun virtuele vuurpijlen en fonteinen tot ‘ontploffing' via social media, om zo een virtuele vuurwerkshow te ontketenen. Door het bestellen van dit digitale vuurwerk doe je meteen een donatie aan de deelnemende goede doelen.


Kijk voor meer informatie of

om direct te bestellen op

www.supergoedvuurwerk.nl.

Geen pijlen in de lucht, maar op je scherm.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding