De winkeldeur is weliswaar dicht, maar de digitale winkeldeur van Expert Woldhuis Zuid-Scharwoude staat wagenwijd open!
De winkeldeur is weliswaar dicht, maar de digitale winkeldeur van Expert Woldhuis Zuid-Scharwoude staat wagenwijd open! (Foto: aangeleverd)

Expert’s digitale winkeldeur wagenwijd open

ZUID-SCHARWOUDE - De winkeldeur is weliswaar dicht, maar de digitale winkeldeur van Expert Woldhuis Zuid-Scharwoude staat wagenwijd open! Woldhuis is aangesloten bij de vooruitstrevende Expert-groep en is op tijd ingesprongen op de ontwikkelingen van het online winkelen.

“De fysieke winkel zit dichtbij, dat geeft klanten toch een prettig gevoel”, aldus Frank Verburg, eigenaar van Expert Woldhuis.

“Het is even aanpassen aan de situatie”, zegt Frank. “Maar eerlijk gezegd doen we dat als ondernemers altijd al. Daarom hebben we extra telefonische bereikbaarheid geregeld, via 0226-317374. Op dat nummer zijn we tevens per WhatsApp bereikbaar. Ook kan de website expert.nl meer verkeer aan. Onze verkopers kunnen bestellingen gewoon bij de klanten thuis bezorgen. Dus wat ons betreft is het business as usual. Tevens bieden wij de klanten de optie dat wij bij u thuis komen voor advies op maat. Aan de vertrouwde service en kwaliteit die we het hele jaar door leveren, is dus niets veranderd.”

“Uiteraard was de definitieve beslissing van het kabinet schrikken; december en januari is voor veel mensen toch een heel gezellige en waardevolle periode van het jaar. Er gaat natuurlijk niets boven persoonlijk contact met klanten om ze zo goed mogelijk te kunnen adviseren, maar telefonisch en met de uitgebreide website komen we ook tot een goede keuze of oplossing.”, aldus Frank. “We hebben een hoop meegemaakt in de handel, maar ik denk dat ik namens alle Langedijker ondernemers spreek als ik zeg dat deze situatie wel héél bijzonder is.”

“Gelukkig mogen we wel afleveren, repareren en installeren. Uiteraard volgens het protocol van de Rijksoverheid, maar in de praktijk werkt dat van twee kanten heel goed. De klant waardeert het enorm dat er toch weer gewassen kan worden of dat de tv het weer doet. Achter de schermen gaat alles verder gewoon door; leveranciers kunnen blijven leveren dus de voorraad wordt zoveel mogelijk op peil gehouden.”

Al meer dan honderd jaar is Expert Woldhuis dé klantgerichte vak speciaalzaak in home-elektronica en witgoed in Zuid-Scharwoude. In 2020 is Expert voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van Nederland in de elektronicabranche. Frank: "Voor de klant betekent dat dat ze altijd goed geholpen worden en optimaal kunnen genieten van hun nieuwe aanwinst. Bestel je online, dan word je gewoon geholpen door jouw lokale Expertwinkel. Is het product kapot? Geen probleem, de fysieke winkel om de hoek staat voor je klaar. Dat is de kracht van Expert. Ook tijdens deze corona lockdown. Expert Woldhuis staat van maandag tot en met zaterdag tijdens winkeltijden, en online 24/7, graag tot uw beschikking! Namens ons hele team wensen wij u, ondanks alles, een voorspoedig en gezond nieuwjaar toe. Laten we er samen iets moois van maken!”

Expert Woldhuis in Zuid-Scharwoude is tijdens de lockdown op diverse manieren bereikbaar. Bellen en WhatsAppen kan via 0226-317374 en online via www.expert.nl.

Mailen kan naar zuid-scharwoude@expert.nl.