Uitdaging en fun bij de Major Family Obstacle Run.
Uitdaging en fun bij de Major Family Obstacle Run. ((Foto: Aangeleverd))

Lekker banjeren door de modder

LANGEDIJK - Hou je van een sportieve uitdaging en ben je niet bang om vies te worden? Doe dan zondag 13 september mee aan de Major Family Obstacle Run bij het Geestmerambacht met een parcours van drie of vijf kilometer. Bomvol obstakels en coronaproof!

Kracht, behendigheid en natuurlijk heel veel fun! Vliegen van de Hill Slides, klimmen over de Walls, glibberen over modderheuvels, exercities door zuigende modderbaden, de half-pipe van de Enemy Wall bestormen… Deelnemers aan eerdere edities prijzen de unieke beleving van de Major Family Obstacle Run vanwege zijn spectaculaire obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk.


De hele familie kan meedoen: al vanaf vijf jaar kunnen de echte stoere buddies meedoen samen met een volwassene. Hoe leuk is het om als gezin actief te zijn in de buitenlucht!

Startvakken

Major Run biedt ook deelnemers van zestien jaar en ouder in deze coronatijd de mogelijkheid om het plezier in Obstacle Running te beleven, door gebruik te maken van speciale startvakken. Overwin samen met je buddy het Family Run parcours van vijf kilometer vol uitdaging en fun. Speciaal dit jaar zijn er mooie koppelprijzen! Let op: er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.


Inschrijven kan tot 6 september via www.major-run.nl. Vrijwilliger zijn en gratis meedoen? Geef je dan op via info@major-run.nl.

Uitdaging en fun bij de Major Family Obstacle Run.
Uitdaging en fun bij de Major Family Obstacle Run.
Uitdaging en fun bij de Major Family Obstacle Run.