Leer alles over kruiden.
Leer alles over kruiden. (Foto: Pexels)

Cursussen en workshops Hoeksteen

HEERHUGOWAARD - Wil jij rust en ontspanning in je leven? En jezelf beter leren kennen? Dan zijn de meditatielessen van Medium Time wat voor jou.

Maak kennis deze herfst met verschillende meditatie- en mindfulnessoefeningen en ontdek welke vorm van mediteren bij jou past. Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur in buurthuis De Hoeksteen aan de Amatist 13 in Heerhugowaard. Lijkt het je wat, geef je dan op want vol is vol. Meer weten of aanmelden? Mail naar info@mediumtime.nl of bel 06-43827235. Natuurlijk worden de lessen coronaproof gegeven, op anderhalve meter afstand. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele lichamelijke beperkingen van cursisten.

Drieluikworkshop

Benieuwd hoe je op eenvoudige wijze en met natuurlijke middelen zelf huidverzorgingsproducten kunt maken? Volg dan de drieluikworkshop 'Natuurlijke huidverzorging van top tot teen'. Leer alles over de heilzame werking van kruiden en maak er zelf etherische oliën, handcrème of parfum mee. Tijdens de les wordt uiteraard kruidenthee geserveerd. De cursusdagen zijn dinsdag- of woensdagochtend, start 20 of 28 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via c.vagevuur@gmail.com.