De kinderen van 't Schelpje vieren een week lang feest!
De kinderen van 't Schelpje vieren een week lang feest! (Foto: Theo Annes)

Hoera, 't Schelpje bestaat tien jaar

HEERHUGOWAARD - Kinderdagverblijf 't Schepje viert deze week zijn tienjarig bestaan.

Hele week feestelijke activiteiten voor kinderen en ouders

Directrice Emi Kurt startte 't Schelpje destijds op en begon met één groep. Ze herinnert zich de eerste aanmelding als de dag van gisteren. "Wat een bijzonder moment, nu gaat het echt van start, dacht ik toen. Nu, tien jaar later, hoor je de gezelligheid van de kinderen en juffen om je heen en er wordt alles aan gedaan om iedereen zich thuis te laten voelen. Het team bestaat uit bevlogen meiden die alles op alles zetten om de ouders en kinderen elke dag weer met een fijn gevoel naar huis te laten gaan."

'n Week lang feest

Voor het team van 't Schelpje is het tienjarig bestaan een echte mijlpaal! "Wat zijn we trots!", aldus Melanie Wever namens de leidsters. "Deze hele week staat in het teken van FEEST! Het thema is muziek, alle juffen vieren deze week hun verjaardag en de kinderen mogen de hele week verkleed komen. Elke dag worden er feestelijke activiteiten georganiseerd op de groepen, zoals schminken en blikgooien. Elk kind krijgt een potje klei met de opdruk 'Hoera, 't Schelpje tien jaar' mee naar huis. Ook krijgen ze er iets lekkers bij en iedere ouder krijgt een gebakje. De juffen trakteren elke feestdag iets lekkers en hebben samen met de kinderen mooie knutsels voor Emi gemaakt.

Elke dag 'n cadeautje

Onze geweldige oudercommissie heeft een doos gemaakt waar een cadeautje voor elke feestdag in zit, ook stonden er heerlijke koeken klaar voor iedereen. Wat een feest!"