Geef jezelf 'The Why Café' cadeau!
Geef jezelf 'The Why Café' cadeau! (Foto: Aangeleverd)

Big Five for Live deelt bestsellers uit

HEERHUGOWAARD - Het coronavirus slaat als een wilde, ongecontroleerde wervelwind om haar heen en ineens wordt alles onzeker: familieweekenden, vakanties, concerten, festivals, maar ook veel banen staan ineens op losse schroeven. Big Five for Life™, gespecialiseerd in het krijgen van focus, zingeving en persoonlijke groei, deelt juist in deze tijden van onzekerheid maar liefst 20.000 boeken uit.

Tanja van Langen: 'Juist nu heb je focus, kracht en zelfliefde nodig'

"Juist nú hebben mensen focus, kracht en zelfliefde nodig", zegt de Heerhugowaardse Tanja van Langen, coach bij Big Five for Life™. "Er valt een groot stuk van je toekomst in duigen, omdat alles onzeker is. Maar juist dán is van alles mogelijk. En dat is precies wat we willen laten zien met deze actie. In heel Nederland zijn afhaalpunten beschikbaar gesteld waar mensen hun gepersonaliseerde boek 'The Why Café' kunnen afhalen."

Internationale bestseller

'The Why Café' is al jaren een wereldwijde bestseller en niet voor niks. Het boekje leest als een trein en zit boordevol inspiratie, handvatten en situaties waar iedereen zich in herkent, zeker in deze tijd. Het boek is geschreven door John P. Strelecky en inmiddels in veertig talen herschreven en in meer dan zestig landen uitgegeven.

Landelijke dekking

Big Five for Life™ telt ruim dertig vestigingen door het hele land. Life-, loopbaan- en businesscoaches werken met de succesvolle methode zodat mensen en organisaties hun Big Five for Life kunnen ontdekken: de vijf belangrijkste, persoonlijke levensdoelen. Deze actie sluit dan ook perfect aan bij haar missie en visie: wereldwijd miljoenen mensen inspireren om focus te krijgen en de beste versie van zichzelf te worden.

Positieve energie

Wil je ook zo'n boek? Mail je gegevens naar info-justbu@hetnet.nl en er wordt direct een boek voor je gereserveerd. "Mensen hebben dit nu meer dan ooit nodig”, vertelt Tanja van Langen. "Positieve energie, kracht en vooral nieuwe inzichten krijgen. Als niks zeker is, is dus alles mogelijk. Your light can change the world."