Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Doneeractie voor eenzame ouderen

HEERHUGOWAARD - Het coronavirus raakt ons allemaal! Het is een onwerkelijke tijd. Vooral de ouderen die in een verzorgingshuis zitten zijn erg eenzaam, zij mogen geen bezoek ontvangen.

Help ouderen in contact te blijven met familie

Daniƫlle Venema, haar zoon Nick en Petra ter Horst, die samen het initiatief namen voor de Facebook-pagina Coronahulp Heerhugowaard, hopen op veel steun om hun wens - zo veel mogelijk tablets te kunnen schenken aan eenzame ouderen in Heerhugowaard - te kunnen verwezenlijken.

"Er is al een oproep gedaan via de Facebookpagina Coronahulp Heerhugowaard met de vraag aan mensen om hun oude tablets in te leveren", legt het drietal uit. "Ook hebben we diverse ondernemingen en scholen benaderd voor sponsoring van de tablets, helaas zonder succes! Daarom willen we graag deze doneeractie opzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat we tablets kunnen aanschaffen voor verzorgingshuizen in Heerhugowaard. Zodat de ouderen in contact kunnen blijven met hun familie! Ook kunnen ze er spelletjes op spelen, verhalen op lezen en andere manieren vinden om de quarantainetijd wat te veraangenamen. Wie helpt er mee? Steun via https://www.doneeractie.nl/tablets-voor-eenzame-ouderen/-42708