Lekker Italiaans smullen aan het water.
Lekker Italiaans smullen aan het water. (Foto: Aangeleverd)

'Kom gerust bij ons pizza eten'

HEERHUGOWAARD - Al sinds 1984 is Italiaans Restaurant La Brocca van de gebroeders Dario en Giulio Marongiu dé plek waar je naartoe kunt voor een verrukkelijke pasta of een ambachtelijk gemaakte pizza. "Het was ook voor ons wel even een klap toen we de deuren moesten sluiten vanwege het coronavirus", vertelt Dario. "Gelukkig kon het bezorgen en afhalen gewoon doorgaan, maar daarmee worden de kosten niet gedekt. Daarom zijn ook wij blij dat het restaurant weer open mocht op 1 juni."

La Brocca biedt normaal plaats aan 120 gasten, maar moet zich nu beperken tot dertig. "Mede daarom sluiten we deze periode al om 21.00 uur. We merken dat nog niet iedereen alweer uit eten durft te gaan, maar ze kunnen gerust komen want wij doen ons uiterste best om alle hygiënemaatregelen zo goed mogelijk na te leven", aldus Dario. "Zo werken we alleen op reservering, staan de tafels voldoende uit elkaar en dragen onze obers en bezorgers handschoenen. Tussendoor wordt alles steeds netjes schoongemaakt. We merken dat onze gasten zich ook allemaal aan de regels houden, dat is fijn."

Vaderdag

Dario wil de Heerhugowaarders graag bedanken voor het vertrouwen dat zij hem en zijn broer al bijna veertig jaar geven. "Zo'n periode als deze hebben we nog nooit meegemaakt. We hopen dat de mensen ook in de toekomst komen blijven genieten van onze pizza’s en pasta’s uit de authentieke Italiaanse keuken. Bijvoorbeeld met Vaderdag. Bij mooi weer kun je vertoeven in onze serre met uitzicht over het water of op het gezellige terras. Tot snel!"


Kijk ook eens op www.labrocca.nl/.