Genieten aan het water bij SKEEF.
Genieten aan het water bij SKEEF. (Foto: Aangeleverd)

Ontspannen en genieten bij SKEEF

HEERHUGOWAARD - Lekker eten, borrelen met vrienden of rustig genieten van een kop koffie met een prachtig uitzicht over het water. Dat kan bij SKEEF, ook in coronatijd. "Onze terrassen zijn open", vertelt eigenaar Coos Appelman. "Op ons eiland is meer dan voldoende ruimte om ontspannen een hapje en een drankje te doen, ook met een kleine groep - bijvoorbeeld een barbecue."

"Ons restaurant is warm en modern ingericht en de keuken maakt gebruik van regionale en biologische producten. Ook hebben we een (deels) overdekte buitenkeuken met bar en barbecue."

Zomerkamp

Bij SKEEF kan men terecht voor gezonde actie, zowel op het water als op het land. Coos: "Ook dit jaar organiseren wij vierdaagse zomerkampen voor kinderen van acht tot en met zestien jaar, waarbij ze allerlei stoere water- en landactiviteiten doen - denk aan cable ski, SUP, bootcamp, beach games en meer - en aan de slag gaan met lekker eten. Stuur een mail aan info@skeef.nl en we sturen je alle info toe. Ook losse lessen in allerlei watersporten zijn mogelijk, voor jong en oud, individueel of met een groep."

Onvergetelijke belevenis

Wie iets te vieren heeft, kan gewoon bij SKEEF terecht deze zomer. "Ook nu maken we er een feestje van, natuurlijk in lijn met de landelijke richtlijnen. SKEEF biedt alle mogelijkheden (zowel binnen als buiten) voor uw feest, receptie of zakelijk event. Of het nu een verjaardag, huwelijk, kraamfeest of afscheid van de zaak is, wij kunnen dit faciliteren en samen met u tot een onvergetelijke belevenis maken. Kies uit onze standaardarrangementen of neem contact op met ons voor een voorstel op maat."


Kijk ook eens op skeef.nl.