Vlnr. Jolanda Medley, Steven de Wit en Jorinde Rutte zijn klaar voor een intensieve samenwerking.
Vlnr. Jolanda Medley, Steven de Wit en Jorinde Rutte zijn klaar voor een intensieve samenwerking. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Zeppelin en Tuinfluiter gaan samen

HEERHUGOWAARD - Onder de naam Kinddomein De Zeppelin hebben basisschool De Zeppelin en kinderopvang De Tuinfluiter hun deuren maandag 17 augustus geopend voor het nieuwe schooljaar.

Plek waar kinderen zich in veilige en geborgen setting kunnen ontwikkelen

Kinddomein De Zeppelin is dé plek voor kinderen in Heerhugowaard Zuid waar kinderen van nul tot twaalf jaar zich in een veilige en geborgen setting kunnen ontwikkelen. Van 07.00 tot 19.00 uur spelen en werken de kinderen samen in een sfeer van relationeel vertrouwen. Iedereen is gelijkwaardig en helpt elkaar.

Veilig

"Ouders brengen hun kind met een gerust hart naar kinddomein De Zeppelin", vertellen Steven de Wit en Jorinde Rutte, directeuren onderwijs bij de Zeppelin en Jolanda Medley, manager kinderopvang. "Hier kunnen kinderen zichzelf zijn, hun talenten ontwikkelen en ontspanning vinden. En natuurlijk zijn er ook regels en grenzen, al was het maar voor de praktische en emotionele veiligheid. Lees meer over onze kernwaarden en waar Kinddomein De Zeppelin voor staat op www.dezeppelin.nl of kom langs dan praten we er samen over!"

Blosse

Kinddomein De Zeppelin is onderdeel van Blosse. "Blosse gelooft in een doorgaande ontwikkelingsbegeleiding voor kinderen door opvang en onderwijs onder één regie te organiseren. De belofte voor kinderen die daarbij hoort is: 'Zijn wie je bent en wilt worden, met voor elk kind een passend aanbod'. De eigenheid van elk kind tot bloei laten komen door kinderen hun talenten te laten ontwikkelen én benutten. We werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van ons basisonderwijs en onze kinderopvang."

Vrolijke kinderen bij De Zeppelin.