Goede start debestevergelijkingssites.nl

HEERHUGOWAARD - Debestevergelijkingssites.nl, vorig seizoen in de onderste regionen opererend in poule B van het recreatiezaalvoetbal, is uitstekend uit de startblokken gekomen. Ook de tweede wedstrijd werd met ruime cijfers (7-2) gewonnen van Vakantiehuis Thandiwe. Door dit resultaat staat de ploeg samen met Rijkspolder/Steakhouse Marrakesh zonder puntverlies bovenaan. Vakantiehuis Thandiwe en Renses Automobielbedrijven zijn nog puntloos.

Damclub SNA speelde uitstekend tegen Zonneveld Elektro, maar bleef steken op 2-2. Nieuwkomer SPITS-Medicijnuitgifte op Maat kent een prima seizoensstart en versloeg Horizon Transport & Koeriersdiensten met 6-3. Jos Kamp Assurantiƫn leek in de slotfase tegen Tips Thailand af te stevenen, maar Sander Hillegers stak daar een stokje voor: 3-3. In de wedstrijd tegen Chelsea zag Van Dijk Borstelwerken de punten in de slotfase door de vingers glippen: 3-4. Met drie treffers had Adel Al-Majahie een groot aandeel in de 7-2 overwinning van debestevergelijkingssites.nl in de wedstrijd tegen Vakantiehuis Thandiwe. Hoewel de wedstrijd allang beslist was, vielen er hier drie treffers in de laatste minuut.

Dubbele cijfers

Koploper Rijkspolder/Steakhouse Marrakesh handhaafde de koppositie en haalde zelfs de dubbele cijfers tegen Renses Automobielbedrijven: 10-3. De namen van Mounir El Fakiri (drie treffers) en Ilias Ait Kassi, die er liefst vier wist te maken, prijken bovenaan de topscoorderslijst met zes treffers in twee wedstrijden.