Het team van Afslankstudio Heerhugowaard, met vlnr. Jos, Mireille, Harm-Jan en Sarah.
Het team van Afslankstudio Heerhugowaard, met vlnr. Jos, Mireille, Harm-Jan en Sarah. (Foto: Laurens Overtoom)

Van de overtollige kilo’s af met Afslankstudio Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – Lukt het niet om zelf van die corona- of zomerkilo’s af te komen? Het team van Afslankstudio Heerhugowaard helpt je graag om op een verantwoorde en veilige manier af te vallen. Ook bij diverse klachten, zoals cellulitis of reumatische aandoeningen, kun je hier terecht voor een adequate behandeling. “We werken met hoogstaande apparatuur die je nergens anders in de regio aantreft”, legt Sarah Kramer uit. Zij startte veertien jaar geleden (toen nog aan huis) met de afslankstudio en heeft sinds een oktober 2019 in Harm-Jan de Boer een fijne ondernemer gevonden die het bedrijf heeft overgenomen.

'Je zult merken dat het echt werkt'

“Vorig jaar ging ik door een zware periode”, vertelt Sarah. “In mijn eentje een bedrijf overeind houden trok ik niet meer. Via een gezamenlijke vriend ontmoette ik Harm-Jan, die wel interesse had in een overname.” “Het klikte meteen”, aldus Harm-Jan, die eigenlijk uit het wereldje van krantendistributie komt en weinig afweet van afslankbehandelingen. “Ik wilde graag met Sarah, Jos en Mireille door." Eind vorig jaar is de samenwerking beklonken. "We draaiden net lekker toen corona de kop opstak. Half maart moesten we de deuren sluiten. Alle afspraken moesten worden afgezegd en pas in juli konden we weer open. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten."

Ozoncabine

Met de nodige aanpassingen konden de deuren per 1 juli weer open. Natuurlijk zijn er spatschermen geplaatst en geldt een beperking in het aantal leden dat tegelijk gebruik kan maken van de apparaten. “We werkten altijd al op afspraak, dus dat veranderde niet”, aldus Harm-Jan. “De abonnementen hebben we tijdens de coronamaanden bevroren en de prijzen voor abonnementen hebben we per 1 september ook verlaagd, om de leden tegemoet te komen. Daarnaast zijn we vaker open dan voorheen. Vervelend is dat onze ozoncabine nog niet gebruikt kan worden, omdat die met verneveling werkt.”


"Een aderlating", vindt ook medewerkster Jos: “Ozon werkt onder meer desinfecterend, is energie- en zuurstofrijk en verhoogt de natuurlijke afweer van het lichaam. De ozontherapie tovert een uitgeputte huid om in een gezonde, stralende huid en het is ook nog eens heerlijk ontspannend. Veel mensen vinden het jammer dat ze er nu geen gebruik van kunnen maken.”

Broek zit minder strak

Er blijven gelukkig nog genoeg apparaten over die wél gebruikt kunnen worden. Zoals de VacuStep, die zorgt voor een betere doorbloeding waarmee overmatig vetweefsel rond buik, billen en benen en cellulitis wordt aangepakt. In de TFM-cabine (Thermo-Fysische Methode) doe je oefeningen onder infraroodlampen, die zorgen voor een hogere vetverbranding en een lager risico op blessures en pijntjes. Last van lichamelijke klachten? Dan kun je plaatsnemen op het AnduMedic massagematras, dat trillingen en infraroodstralen afgeeft die niet alleen kwaaltjes verzachten maar ook heerlijk ontspannen. De AnduBalance detoxt je lichaam en boost je metabolisme.

Speciale honing

Ook de WellPlate werkt met infrarood: ga je hier ingesmeerd met een speciale honing en ingepakt in folie onder liggen, zul je niet alleen merken dat je meer energie hebt, maar ook dat je huid wordt verstevigd. Verder heeft Afslankstudio Heerhugowaard diverse merken voedingssupplementen en afslankkuren, waaronder PowerSlim en K-SLIM. Sarah: “Welke behandeling je ook kiest, je zult merken dat je resultaat boekt. Je broeken zitten minder strak en je zit lekkerder in je vel.”


Probeer het zelf! Kijk voor meer info of het maken van een afspraak op afslankstudiohhw.nl.