Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Nieuwe vestiging Bakkerij Jonker open

HEERHUGOWAARD - De nieuwe vestiging van Bakkerij Jonker is woensdag 1 april in Middenwaard geopend, op de plek waar jarenlang Bakker Bart gevestigd was.

Profiteer van leuke aanbiedingen en spaar met Piggy

Ed Jonker: "Het zijn bizarre tijden, ook voor ons. We hadden gehoopt op feestelijke wijze de nieuwe vestiging te openen. De geplande verbouwing stellen we tot na de crisis uit."

Piggy

"Toch blijven we positief en zullen vooral de lekkerste broden, taart en gebak blijven bakken voor onze klanten. De lunchroom is helaas nog gesloten vanwege de coronacrisis, maar we verkopen wel lekkere belegde broodjes die meegenomen kunnen worden. Daarnaast hebben we tal van aanbiedingen en introduceren we het spaarsysteem Piggy. Iedereen kan bijvoorbeeld tot en met 5 april een broodzak in de winkel vullen met een brood naar keuze voor slechts € 1,95. Alle gebak is tot het weekend verkrijgbaar voor slechts € 1,50 in plaats van € 2,25 en om mee te nemen hebben we een pistolet Filet American speciaal voor slechts € 2,50."


Bakkerij Jonker is te vinden aan Middenwaard 59 in Heerhugowaard(voorheen Bakker Bart). Kijk ook eens op www.bakkerijjonker.nl.