Vlnr. Tijmen Verver en Monique Moerbeek van Verver Export en Frits Weel en Nel Nooter van Gouden Dagen Heerhugowaard.
Vlnr. Tijmen Verver en Monique Moerbeek van Verver Export en Frits Weel en Nel Nooter van Gouden Dagen Heerhugowaard. (Foto: Theo Annes)

Gouden Dagen dolblij met cheque

HEERHUGOWAARD – "Heel blij zijn we’’, aldus Gouden Dagen Heerhugowaard-voorzitter Frits Weel. Zaterdag 21 november namen hij en Nel Nooter tijdens de Bloembollen Outletstore van Verver Export een cheque in ontvangst ter waarde van €1.750,-.

Verver Export organiseert elk jaar een Bloembollen Outletstore. Een deel van de opbrengst wordt aan een goed doel geschonken. "Zo tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid", aldus Linda Tearr-Groot, hoofd marketing & communicatie van Verver. "Met deze gift is Verver Export een van onze Gouden Vrienden voor 2021 en kunnen wij weer vele kleine en grote wensen voor senioren in vervulling laten gaan", stelt Weel.

Kleur geven

'We dream green', is de slogan van Verver. Verver Export ontwerpt, creëert en levert kwalitatief hoogwaardige en zorgvuldig samengestelde bloembollen- en plantconcepten ter verfraaiing van het openbaar groen. In binnen- en buitenland. "Zoals Verver zorgt voor openbaar groen en bloemenpracht in heel veel parken en gemeentes, zo proberen wij kleur te geven aan de dagen van onze senioren. Er is zo veel eenzaamheid onder ouderen. Zeker nu, in deze coronatijd. We proberen gouden momenten te creëren door grote en kleine wensen te vervullen. Dat varieert van een bezoek aan de markt, het strand, museum of een familielid, tot een ritje met de motor in een zijspan, een muziekoptreden of theatervoorstelling. Het is zo fijn om individuele en groepswensen van senioren te vervullen, en ze een onvergetelijk moment te kunnen bezorgen", vertelt Weel.

Vereenzaming

Verver Export en Gouden Dagen Heerhugowaard onderhouden al langer warme banden. Tijmen Verver: "Bij de opening van ons pand in 2018, vroegen we aan onze relaties een donatie aan Gouden Dagen Heerhugowaard in plaats van een cadeau. Dat resulteerde toen in een mooie gift en daar willen we graag een vervolg aan geven. Zeker nu in deze door Covid-19 gestuurde maatschappij vereenzaming en isolatie op de loer liggen bij met name kwetsbare ouderen. En dat gaat ons aan het hart.''