Creatieve BSO bij De Zonnewijzer.
Creatieve BSO bij De Zonnewijzer. (Foto: Aangeleverd)

Zonnewijzer heeft nu creatief atelier

HEERHUGOWAARD - Het bruist van de creativiteit in Kindcentrum De Zonnewijzer. De oudere kinderen kunnen zich uitleven na onderwijstijd op de buitenschoolse opvang met toneel, naaimachines, schilderkwasten, hamers en nog veel meer! Creativiteit bevordert het oplossingsvermogen van kinderen en dat komt hen ook in het latere leven ten goede.

Kindcentrum De Zonnewijzer is compleet, met de kinderdagopvang voor kinderen vanaf tien weken tot vier jaar. Met de reeds aanwezige Jenaplan-basisschool, peuteropvang en buitenschoolse opvang is de doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van nul tot twaalf jaar gerealiseerd. Karel Wolf, directeur onderwijs: "Kinderen kunnen veel van elkaar leren. Dat staat op de Zonnewijzer centraal en zie je terug in ons Jenaplan-onderwijs, waarin we werken met stamgroepen waarin kinderen van verschillende leeftijden in zitten. Eigenlijk ligt het kindcentrum in het verlengde van deze gedachte. Dit zul je dus al snel terug gaan zien bij de opvang van de kleinste kinderen die straks bij ons gaan komen."

"De peuterspeelzaal is verbouwd en voldoet helemaal aan de nieuwste inzichten van de huidige tijd. En het kinderdagverblijf is mooi!”. Het enthousiasme van Anita van Burgel, manager kinderopvang spat ervan af. "Houd onze website en Facebook in de gaten!”


Meer info op www.bs-zonnewijzer.nl of bel 072-5721509