Renate Schipper van Cool, geflankeerd door Joke Beers en Frank Wijte van het Vriendencomité.
Renate Schipper van Cool, geflankeerd door Joke Beers en Frank Wijte van het Vriendencomité. (Foto:Theo Annes)

#StayCool met uniek mondkapje

HEERHUGOWAARD - Of je hem nu gebruikt voor in het openbaar vervoer, je het prettig vindt voor tijdens een theatervoorstelling óf dat je hem aanschaft als uniek ‘coollector’s item’; met het mondkapje van Cool ga je altijd voorbereid op stap én steun je tegelijkertijd kunst en cultuur. De volledige opbrengst van het mondkapje komt namelijk ten goede van Cool!

Het vriendencomité van Cool, een enthousiaste groep Vrienden die ondersteunen bij activiteiten en de werving van nieuwe supporters van het theater, staken de koppen (op veilige afstand van elkaar) bij elkaar en bedachten een plan om Cool te kunnen ondersteunen in deze bijzondere tijd. Al snel werd het idee voor een uniek mondkapje geboren. Joke Beers – lid van het vriendencomité – besloot als zakelijk partner namens Artfarm in Heerhugowaard de mondkapjes te sponsoren. Hierdoor komt de volledige opbrengst van het mondkapje ten goede van Cool. Een mondkapje kost €7,50 en is verkrijgbaar bij de servicebalie, in Café Cool of via www.coolkunstencultuur.nl. "Het is bijzonder om te zien hoe onze Vrienden, theaterbezoekers en de inwoners van Heerhugowaard en omstreken ons steunen. Naast het feit dat we de steun goed kunnen gebruiken, dragen we graag bij aan de bewustwording rondom het handhaven van de maatregelen rondom COVID-19. Verplicht of niet; met het mondkapje van Cool zit je altijd goed", aldus Lineke Kortekaas, directeur van Cool.

Win!

Schaf dit unieke mondkapje nu aan, maak een foto van hoe goed hij jou staat en win twee vrijkaarten voor Cool Comedy! Stuur jouw foto vóór 10 augustus naar publiciteit@coolkunstencultuur.nl of deel hem via de social media van Cool kunst en cultuur. De winnaar wordt in week 33 bekendgemaakt.