Hugo geniet van zijn 'staycation'.
Hugo geniet van zijn 'staycation'. (Foto: Aangeleverd)

Chillen vanuit je luie stadsstoel

LANGEDIJK / HEERHUGOWAARD – Geen camping zonder bruisend centrum. Stadshart Heerhugowaard is deze zomer het hart van de camping voor iedereen die niet op vakantie gaat of al is geweest en stiekem terugverlangt naar dat heerlijke vakantiegevoel. De komende maand zijn er in en om het stadshart allerlei extra acties en activiteiten. Van een pannatoernooi tot het winnen van te gekke prijzen tijdens de thuisvakantieweken.

Je hoeft niet ver weg te gaan om het vakantiegevoel te ervaren. Dat motto is deze zomer meer dan ooit van toepassing. Vanwege het coronavirus kiezen veel mensen voor een staycation: vakantie bij huis. In het Stadshart van Heerhugowaard – de plek rond Middenwaard en het Coolplein – bruist het deze zomermaanden nog meer dan anders.

Campinggevoel

Met een nieuwe zomercampagne wil Stichting Zeg maar Hugo Heerhugwaarders, maar ook Langedijkers – in 2022 gaan de twee gemeenten immers samen – benadrukken hoe leuk het Stadshart is. Hoofdrolspeler in de campagne is Hugo. Hij kiest dit jaar voor een staycation. Maar hij houdt wel van het campinggevoel. Daarom gaat hij naar het Stadshart, dé camping dicht bij huis. Daar is van alles te beleven. Je kunt er uiteten, naar de film, maar ook rustig een boek lezen of winkelen, waarbij je tijdens de thuisvakantieweken ook nog eens te gekke prijzen kunt winnen. Dat heb je niet in Frankrijk of Italië! Er zijn theatervoorstellingen, een filmclub en een comedycafé. Hugo hoeft zich dus niet te vervelen.

Voor de kids

En ook voor de kids is er van alles te doen, zoals een pannatoernooi en vrolijke workshops. En dat allemaal op loop- of fietsafstand en ’s avonds gewoon weer onder je eigen douche en in je eigen bed stappen.


Volg Stadshart Heeerhugowaard op social media om op de hoogte te blijven van alle activiteiten of kijk op de website zegmaarhugo.nl