De VUE bioscoop krijgt een flinke make-over.
De VUE bioscoop krijgt een flinke make-over. ((Foto: Archief))

Flinke verbouwing VUE-bioscoop

HEERHUGOWAARD - De geur van verse popcorn, de nostalgische rode stoelen en ontelbaar veel films op het grote doek. Van Metro , naar JT bioscoop tot Vue Cinema... En wat gaat er nu gebeuren? De Heerhugowaardse bioscoop krijgt in augustus een make-over!

Zo wordt de techniek in de zalen verbeterd, krijgt de bar en foyer een metamorfose én komen er in elke zaal nieuwe stoelen volgens het ‘good, better, best’ concept. Dat houdt in dat bezoekers voortaan kunnen kiezen uit verschillende gradaties luxe stoelen; comfortabele stoelen, VIP stoelen in het midden of recliners – stoelen waarin ze vooraan in de zaal liggend de film kunt bekijken. Begin augustus gaat de verbouwing van start. De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk buiten de openingstijden plaats, zodat het reguliere programma van de bioscoop zo min mogelijk aangepast hoeft te worden. Naar verwachting is de verbouwing in november afgerond.


Op de hoogte blijven? Op de Instagram- en Facebookpagina van Vue Heerhugowaard vind je foto’s en nieuwtjes over de verbouwing en toffe winacties.