Inschrijving K10D 2020 geopend

BERGEN - Ook in deze roerige tijden moeten we vooruit blijven kijken. De organisatie van de K10D doet dat en kondigt aan dat de inschrijving voor de editie van 2020 woensdag 1 april - geen grap - van start gaat.

"Dat de 'Roaring Twenties' zo zouden beginnen hadden we niet kunnen denken", schrijft de organisatie van de K10D in haar nieuwsbrief, verwijzend naar het thema van de komende editie. "Het zijn rare tijden waarin we elkaar bijna niet tegenkomen, geen borrel drinken, live spreken, laat staan lijfelijk begroeten. Toch denken wij in deze tijd, waarin alles is stilgevallen, hoopvol over betere tijden, die toch ook weer gaan aanbreken. We hopen van harte dat alle (horeca en andere) ondernemers die door de maatregelen hard getroffen worden, de crisis doorstaan en dat ze over een tijdje, als de deuren weer open mogen, meer klandizie mogen ontvangen dan normaal. Voor hen vooral: sterkte!

Formulier

"Wij gaan er vooralsnog van uit dat de Kunst10Daagse 2020 in oktober gewoon doorgaat. Dat betekent dat de inschrijving via het formulier op de website vanaf 1 april geopend is. (https://dekunst10daagse.nl/ kies Inschrijven). Lees eerst goed door wat je bij de hand moet hebben, verzamel die informatie en ga dan aan de slag.


De inschrijving sluit onherroepelijk op 31 mei om 24.00 uur. Mensen die daarna nog willen inschrijven moeten we teleurstellen. Daarop wordt geen uitzondering gemaakt."