Ook in de fysieke boekhandel blijven klanten welkom in coronatijd.
Ook in de fysieke boekhandel blijven klanten welkom in coronatijd. (Foto: Boekhandel Thomas)

Gratis bestellen bij Boekhandel Thomas

BERGEN - In deze tijd waarin het coronavirus ons levensritme bepaalt wil Boekhandel Thomas het voor de mensen een beetje aangenamer maken. "Plaats uw bestelling via de telefoon of mail en wij bezorgen, zonder bezorgkosten, ons assortiment bij u thuis."

"Uw favoriete tijdschrift of krant, het boek dat u eigenlijk al heel lang wilt lezen. Maar ook de legpuzzel die u zou willen maken of de kantoorartikelen die u nu nodig heeft voor uw thuiswerkzaamheden of gezelschapsspelletjes voor een moment familietijd; wij brengen het naar u toe. Zelfs voor een pakje enveloppen springen we voor u op de fiets. Schroom niet! Wanneer u van deze dienst gebruikmaakt, maken we een afspraak over de betaling: via een overboeking, Tikkie of contactloos pinnen.

Kortingscode

Natuurlijk kunt u via www.boekhandelthomas.nl nagenoeg alle boeken bestellen en deze worden binnen 24 uur bij u thuisbezorgd. Maak daarbij gebruik van de kortingscode 'IkLeesThuis' en ook een bestelling onder de 15 euro wordt gratis thuisbezorgd. Klanten blijven ook van harte welkom in onze winkel, waar zowel medewerkers als klanten zich houden aan de RIVM-richtlijnen: anderhalve meter afstand en zoveel mogelijk pinnen. Wij hebben tevens plastic schermen geplaatst om iedereen te beschermen tegen het coronavirus."