Eigenares Yvonne Kos is trots op haar jubileum.
Eigenares Yvonne Kos is trots op haar jubileum. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Yvon's Bodyfashion al 25 jaar in Langedijk

LANGEDIJK - Deze maand bestaat Yvon's Bodyfashion al 25 jaar. Eigenares Yvonne Kos is heel trots op dit jubileum, maar twijfelde tegelijk hoe ze hier op gepaste wijze aandacht aan kon besteden.

"Ik heb besloten om het jubileum wel te vieren, omdat ik verwacht dat de 1,5 meter samenleving nog wel even zal duren. Waardoor uitstel niet veel verschil zal maken. In deze bijzondere tijd waardeer ik des te meer het vertrouwen wat al mijn klanten in onze winkel hebben, waardoor ik al 25 jaar kan bestaan. Hier ben ik uiteraard heel dankbaar voor!"

Voordat Yvonne 25 jaar geleden met de winkel begon, werkte ze voor een bedrijf dat tafellinnen en kokskleding verkocht aan de horeca. "In een gesprek met mijn schoonouders kwam ter sprake dat er sinds het stoppen van 'Marjo' geen winkel in Langedijk meer was waar je lingerie en goede ondermode kon kopen. Het leek mij een gat in de markt. Ik ben op cursus gegaan, heb een ondernemersplan geschreven, marktonderzoek gedaan, pand gevonden en op 12 mei 1995, op een donderdag toen er nog markt was op de Dorpsstraat, ging ik open!"

De kracht van de winkel is volgens Yvonne de persoonlijke aandacht en knusse sfeer. "Zo kunnen wij bijvoorbeeld bij het passen van een beha allerlei modellen en maten voor een klant pakken. Beha’s verschillen namelijk per maat en model en het is soms echt even zoeken naar het beste model. Hierbij geven wij natuurlijk ook een eerlijk advies. We horen van nieuwe klanten dat ze via internet geprobeerd hebben een beha te kopen, maar dat ze dan blijven terugsturen en opnieuw bestellen. Ze zijn dan blij dat ze ons gevonden hebben. Dat is natuurlijk leuk om te horen! Omdat we in de loop der jaren veel vaste klanten hebben mogen ontvangen weten we van een aantal dames ook hun maten, terwijl ze dat soms zelf niet eens meer weten", lacht Yvonne.

Jubileumactie

Van dinsdag 12 mei tot en met zaterdag 16 mei kunnen alle klanten een ballon prikken met daarin een kortingsbon, variërend van 10 tot 25% korting op het aankoopbedrag. Er kunnen maximaal 3 mensen tegelijk winkelen, omdat de winkel niet zo groot is. Mocht het op een moment druk zijn en wilt u liever niet wachten dan kan de kortingsbon ook op een andere dag in de maand mei worden gebruikt. De winkel is deze hele week geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Wie buiten deze tijden wil komen kan ook bellen voor een afspraak. Yvonne en haar medewerksters Lida en Renée zijn klaar voor een gezellige feestweek!