LSVV ging zondag met een geflatteerde nederlaag naar huis.
LSVV ging zondag met een geflatteerde nederlaag naar huis. (Foto: Michel Bes)

LSVV verliest eerste wedstrijd na winterstop

LANGEDIJK - LSVV was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar ging zondag toch met een geflatteerde nederlaag naar huis.

Remco Reinhardt zette LSVV al in de vijfde minuut op voorsprong ondanks de stevige verdediging bij Legmeervogels van vijf spelers. De verwachting was dan ook een snelle 2-0 voorsprong, maar het werd een stand van 1-1 in de 42ste minuut. LSVV had het in de tweede helft goed op de rit, maar in aanvallend opzicht kwam men niet tot scoren. Legmeervogels kwam in de 42e minuut door een bal die van richting veranderde tot 2-1. Met een onterechte strafschop in de 87e minuut en een tweede gele kaart voor William van der Leeden kwam de stand op 3-1. In de 90e minuut kwam Legmeervogels nog op 4-1, wat een geflatteerde uitslag was. Komend weekend speelt LSVV thuis tegen AFC'34.