"Onze klanten kunnen niet wachten om er gebruik van te gaan maken!” (Foto: aangeleverd)

Fysiotherapie praktijk Muda creëert coronaproof beweegtuin

LANGEDIJK – Ook Fysiotherapie praktijk Muda in Noord-Scharwoude hoorde dat ze vanaf 1 juli weer mochten starten met hun behandelingen.

“Om te kunnen voldoen aan de strikte regels van de overheid , hebben wij als fysiotherapie praktijk en fitness centrum een hele nieuwe beweegtuin aangelegd voor coronaproof sporten”, vertelt Choon Muda.

“Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar we hebben 100m2 beweegtuin weten te creëren achter bij onze praktijk op eigen terrein. Het is uniek in zijn soort en mede door de corona (crisis) tijd zijn we er aan toe gekomen. Afgelopen zaterdag is er nog een houten carré gebouwd waaraan we allerlei oefeningen kunnen doen. Onze klanten kunnen niet wachten om er gebruik van te gaan maken!”

Ondanks alles is Choon positief over de toekomst: “Wij hebben als fysio- en fitnessbranche in een zeer moeilijke tijd achter de rug. We proberen door innovatieve dingen weer de goede kant op te gaan. Op naar betere tijden. Positief nieuws is waar de mensen nu op zitten te wachten. Daar doen wij graag aan mee!”

Meer info: fysiotherapiemuda.nl, tel. 0226-797940.