Mooie, functionele luifels vind je bij de Isabella-dealer.
Mooie, functionele luifels vind je bij de Isabella-dealer. (Foto: Aangeleverd)

Isabella biedt caravans schaduw

HEERHUGOWAARD – Het belooft een mooie zomer te worden! Isabella heeft vele oplossingen voor een verkoelende schaduw voor de caravan. Zo is er de ruime Sun Shine Plus; een ruime luifel voor aan de caravan die je extra ruimte én beschutting geeft.

Als accessoire kun je er ook nog een voorwand inzetten, zodat je er weer een heerlijke voortent van maakt. Hij is leverbaar met een lichtgewicht CarbonX frame of een robuust staalframe.

Sun Shine Plus

De Sun Shine Plus is leverbaar vanaf841 euro in de maat 800/825. Wil je het allemaal wat eenvoudiger, dan is er de Isabella Shadow, een multifunctionele luifel in verschillende maten die in een oogwenk is opgebouwd en snelle beschutting biedt voor onderweg.

Standaard zitten hier lichtgewicht CarbonX fiberstokken bij, zodat het pakket weinig weegt en amper ruimte inneemt. Stoere Isabella scheerlijnen met houten klossen geven de luifel een chique en robuuste uitstraling. Leverbaar in 240, 300, 360, 400 en 500 centimeter breedte, prijzen vanaf 175 euro.

Windschermen

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor beschutting.

Isabella heeft een reeks windschermen in alle soorten en maten die zonder lastige scheerlijnen opgezet kunnen worden.

Door dit unieke Stabilo-systeem staan de windschermen snel, stevig en makkelijk opgesteld. Er is al een Isabella winscherm vanaf 205 euro.

Meer info op www.isabella.nl of bezoek de Isabella-dealer.