Ondanks corona toch een mooie dansuitvoering.
Ondanks corona toch een mooie dansuitvoering. (Foto: TTL)

Unieke camera-demo van TTL-dans

LANGEDIJK - De demo van TTL Dans die elk jaar veel publiek trekt naar theater De Binding, zou in mei al plaatsvinden. Na een half jaar uitstel was het dan eindelijk zo ver, maar niet op de gebruikelijke manier.

In plaats van De Binding was zaal Mayersloot opgesierd met een groot doek als decor. En omdat er geen publiek aanwezig mocht zijn was Schoon Producties bereid om alle nummers op te nemen met drie kanjers van camera’s. Ze hadden ook een aantal lichtbronnen neergezet die zorgden voor een bijzondere spotlight-sfeer.

Uit alle opnamen wordt binnenkort een fraaie reportage samengesteld, zodat de dansers, hun ouders en andere belangstellenden kunnen (na)genieten. De groepen van diverse leeftijden uit Sint-Pancras en Broek op Langedijk hadden met hun docentes Simone Nugteren, Danique Schermer en Nienke de Koning veel tijd besteed aan het fijn slijpen van de diverse dansen. En op een gegeven moment ben je dan blij dat je het ook echt mag laten zien. De oudste groep leverde qua inspanning nog een extra prestatie met hun zuurstof vretende 'voorstelling mét mondkapje'. Laten we hopen dat alle sporters over een tijdje weer terug naar normaal kunnen.

Vanaf deze week gaan de meisjes en dames fanatiek en met veel plezier toewerken naar de komende voorjaarshow. Voor meisjes die zin hebben om ook op het podium in een heus theater te dansen voor publiek is er een mooi aanbod.

Doe je mee?

Je kunt vier weken lang helemaal gratis meedoen aan de kennismakingslessen, zonder enige vervolgverplichting. Geef je op bij margrietkoeman@hotmail.com en volg de vereniging op www.turntotaallangedijk.nl.

Afbeelding