Leer nieuwe mensen kennen

LANGEDIJK - Wonen Plus Welzijn en MEE & de Wering Langedijk nodigen belangstellenden graag uit voor een speciale avond die gaat om het leren kennen van nieuwe mensen. Iedereen die contacten wil leggen en mogelijk vriendschappen wil opbouwen, is van harte welkom.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 6 oktober om 19.00 uur tot 21.00 uur in de Anbouw te Noord-Scharwoude.

In deze coronatijd is het misschien wel zichtbaarder dan in andere tijden dat vriendschap veel kan betekenen. Toch is het soms lastig om nieuwe vriendschappen te sluiten. De redenen zijn voor een ieder verschillend: wie nieuw is in een omgeving, kent daar soms weinig mensen. Oude vriendschappen kunnen verwateren of vroegere vriendschappen passen niet meer door andere interesses.

Op een interactieve en gezellige manier leren de aanwezigen elkaar kennen, wat wellicht uitmondt in een klik en het ook na de avond contact houden met elkaar. Mocht het deelnemen aan deze avond als een drempel worden ervaren, dan is het mogelijk om van tevoren kennis te maken met een medewerker van MEE & de Wering of Wonen Plus Welzijn, die op 6 oktober ook aanwezig is.

Aanmelden

Aanmelding voor deze avond is, vanwege de coronamaatregelen, verplicht. Voor meer informatie en aanmelding graag contact opnemen via e-mail: langedijk@wonenpluswelzijn.nl of via tel: 0226-318050 (van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur).