Aanvoerder Maik den Iseger werd gefeliciteerd met zijn 300e wedstrijd in de hoofdmacht van LSVV. Ook zijn vriendin Eva werd in het zonnetje gezet. (Foto: Michel Bes)

LSVV verliest thuis met 1-3 van AFC’34

NOORD-SCHARWOUDE - Voor aanvang van deze wedstrijd werd LSVV aanvoerder Maik den Iseger verrast met zijn huldiging ter ere van zijn 300e wedstrijd voor LSVV-1 waarbij ook zijn vriendin Eva in het zonnetje werden gezet (zie foto).

(door Theo den Iseger)

LSVV heeft zowel in de voorbereiding zowel tegen Kolping Boys vorige week en nu tegen AFC’34 niet kunnen beschikken over hun voltallige selectie met blessures voor onder andere Tim Emmerik en Jordi Cretier.

AFC’34 speelde een sterke wedstrijd met veel balbezit en bijna elk duel werd in de eerste helft gewonnen met slechts 0-1 voorsprong. LSVV kwam in de tweede helft sterk terug echter viel al in de 49e minuut 0-2 en in de 60e minuut 0-3. Er waren wel wat kansen voor LSVV en na het toekennen van een penalty door scheidsrechter Koene met zijn grensrechters Oren en van Katwijk die feilloos werd benut door Kai Botman. De stand kwam op 1-3 met de hoop op eventueel een gelijkspel hetgeen niet is gelukt.

Komende week speelt LSVV uit tegen Uitgeest wat ook altijd een lastige tegenstander is.

LSVV: Rouwhorst, den Iseger (46e minuut Merk)vanwege hoofdblessure, Boy Kansen, Al (57e minuut Ooteman), Bruin, Paauw, Bas Kansen(78e minuut, Rekveld), Groenveld, Botman, Molenaar en T. Merk.

Bas Kansen speelde tegen zijn oude club AFC’34.