Ga jij met jouw squad of duo de Victory binnenslepen?
Ga jij met jouw squad of duo de Victory binnenslepen? (Foto: Pixabay)

Mega Fortnite Instuif in de sporthal

LANGEDIJK - Actief Sport & Events, onderdeel van Langedijk Actief, organiseert donderdag 15 oktober een sportinstuif voor jeugd tot en met 12 jaar. Centraal bij deze editie staat het Mega Fortnite spel en het Safaripark voor de jongste jeugd.

Ook de vierde editie van de sport en spel instuif belooft weer een fantastisch evenement te worden. De sporthal staat deze ochtend vol met een stormbaan, verschillende springkussens en nog veel meer activiteiten zoals touw zwaaien, levend tafelvoetbal en katapult schieten. Daarnaast is er ook weer een peuter-kleuterplein ingericht voor de kinderen tot en met vijf jaar.

Het Mega Fortnite spel is voor iedereen toegankelijk die in groep 3 tot en met groep 8 zit van de basisschool. Denk jij met jouw squad of duo de Victory binnen te slepen? Op onze website staat een overzicht van de verschillende rondes op basis van leeftijd/groepen. Voor de kinderen tussen de twee en vier jaar oud is er een Safaripark opgezet. In het Safaripark kunnen de kinderen hun vaardigheden testen.

Tijdens de Instuif worden er drie zalen gebruikt met beperkt aantal deelnemers per zaal. Door deze maatregelen is het noodzakelijk om te reserveren. Er gaat gewerkt worden in twee shifts, namelijk van 09.00 tot 10.30 uur en van 11.00 tot 12.30.

Reserveren kan via www.actiefsportenevents-langedijk.nl/events/sport-spel-instuif.