Vorig weekend nam TTL officieel afscheid van Femke Mienes en Danielle van Stralen-Koeman.
Vorig weekend nam TTL officieel afscheid van Femke Mienes en Danielle van Stralen-Koeman. (Foto: aangeleverd)

TTL zwaait twee toptrainsters uit

LANGEDIJK - Vorig weekend nam TTL officieel afscheid van twee kanjers van trainsters. Na 14 respectievelijk 11 jaar zwaaiden Femke Mienes en Danielle van Stralen- Koeman af.

Het lesgeven op avonden en in de weekends viel niet langer te combineren met hun baan. De knoop werd pas doorgehakt na lang wikken en wegen, want ze voelen zich nog steeds met hart en ziel verbonden aan de club en aan ‘hun’ meiden.

Femke en Danielle waren verantwoordelijk voor geweldige resultaten in al die jaren. Naast diverse regionaal en nationaal kampioenen hebben hun sporters ook een enorme bak medailles mee naar huis genomen. En het belangrijkste is dat dit altijd goed verliep, helemaal passend bij het clubmotto ‘prestaties met plezier.’
Dat het altijd in een uitstekende sfeer was verlopen bleek ook wel uit het uitstekend georganiseerde feestje dat voor beide dames als een volslagen verrassing kwam. Eerst gingen duo’s van ouders en sporters langs diverse adressen om quizvragen te beantwoorden en sportieve spelletjes te doen. Daarna kwam iedereen bij elkaar, uiteraard rekening houdend met de corona-beperkingen, in café de Heerlijkheid. Bij een hapje en een drankje en veel leuke foto’s en video’s kwamen de verhalen én ook enkele tranen los.

Gelukkig hebben deze trainsters hun turnsters al soepel overgedragen in de vertrouwde handen van een ambitieus trainersteam, dat zij zelf in de voorbije jaren gedegen hebben opgeleid. Kijk voor meer nieuws op www.turntotaallangedijk.nl.