Teleurstelling bij LSVV, dat nog steeds op de nul staat.
Teleurstelling bij LSVV, dat nog steeds op de nul staat. (Foto: Michel Bes)

LSVV verliest uit tegen Uitgeest met 5-2

NOORD-SCHARWOUDE - Helaas, na drie wedstrijden staat LSVV nog steeds met lege handen, oftewel uit drie wedstrijden nul punten wat schril afsteekt ten opzichte van vorig seizoen. Mede veroorzaakt door ontbreken van meerdere basisspelers.

door Theo den Iseger

Door de sterke wind kwamen beide ploegen niet tot goed voetbal, waarbij Uitgeest koos voor balbezit en laag over de grond te spelen met als resultaat in de 17e minuut 1-0 voorsprong voor Uitgeest.

LSVV verzuimde om kort te dekken en druk op de bal te houden. Krap 5 minuten later zette Uitgeest de stand op 2-0 herpakte LSVV zich met als resultaat 2-1 door een kopbal van Kai Botman vanuit een strakke corner in de 33e minuut. In de tweede helft met de wind vol in de rug herpakte LSVV zich en met een crosspass van achteruit strak over de verdediging van Uitgeest die bij Toine Merk terecht kwam met strakke uithaal in de 48e minuut de stand op 2-2 kwam. LSVV had de overhand echter kwam niet meer tot scoren, waardoor Uitgeest doeltreffend met nog 3 goals uiteindelijk 3 punten kon bijschrijven en op de derde plaats staat op de ranglijst en LSVV met tot nu toe 0 punten de hekkensluiter.

Komend weekend speelt LSVV thuis tegen ROAC om 14.00 uur op Sportcomplex Voorwaarts helaas zonder toeschouwers en mist LSVV weer teveel basisspelers, maar zowel trainers, begeleiding als spelers hebben er vertrouwen in echter meer doeltreffendheid is beslist nodig.

LSVV; den Iseger, Groeneveld (41e minuut Harte, Al, Paauw (82e minuut Grooff), Bruin, Boy Kansen, Merk, Molenaar, Bas Kansen (83e minuut Merk), Botman, Rouwhorst.