Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Investeer jij al duurzaam in jouw gezondheid?

(ADVERTORIAL)


ALKMAAR - Chiropractie is een uitstekende manier om goed voor je lichaam en geest te zorgen. Het ondersteunt het zelf herstellend vermogen en het immuunsysteem. De blokkades in je wervelkolom en zenuwstelsel worden opgespoord en met zachte handmatige correcties verwijderd. Hierdoor kan het zenuwstelsel weer optimaal gaan functioneren. En als het zenuwstelsel optimaal functioneert, functioneer jij ook beter en voel je je vitaler.

Gezondheid, ook belangrijk voor jou!

Wereld gezondheidsorganisatie WHO stelt dat meer mensen zich in moeten zetten om te zorgen dat we een betere, duurzamere gezondheidszorg krijgen.

En niet alleen naar pijn/symptoom bestrijding moeten kijken.

Dat zal er namelijk ook voor zorgen dat we de hoogst mogelijke standaard van gezondheid kunnen bereiken. In plaats van generaliseren, moeten we personaliseren.

Alkmaar wordt steeds gezonder

25% van de Nederlanders gaan regelmatig naar de chiropractor, een gezondheidszorg zonder medicijnen of operaties.

Chiropractie is vooral bekend als bewezen methode tegen een groot aantal pijnklachten.

Echter is het ook zo dat chiropractie voorkomt dat je weer klachten krijgt.

Als de communicatie tussen lichaam en hersenen niet optimaal is, door blokkades in de wervelkolom, kan het zelf herstellend vermogen van het lichaam verminderen.

Hierdoor kunnen allerlei klachten als hoofd-, nek- en rugpijn ontstaan.

Gratis Nek-Rug-Check

Als jij wil bekijken hoe jij duurzaam kan investeren in jouw gezondheid, maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis Nek-Rug-Check op 22 februari.


Dan geven we een persoonlijk plan voor jouw gezondheid. Kijk op www.stringerchiropractie.nl/nek-rug-check of bel 085-8770165.