Man Man Man biedt voor elke generatie iets wils!
Man Man Man biedt voor elke generatie iets wils! (Foto: aangeleverd)

Be Pure en Man Man Man in een nieuwe jas

BROEK OP LANGEDIJK - In het nieuwe pand van Be Pure en Man Man Man wordt momenteel keihard gewerkt aan de laatste loodjes. Zelf kan ze er momenteel tot haar grote frustratie niet bij zijn vanwege een lelijke val van de trap, maar dat neemt niet weg dat Debby Bruins, die de zaak samen met Miriam van de Burg runt, megatrots is op de nieuwe winkel.

“Je kunt best stellen dat een droom uitkomt: zo’n prachtige winkel op de mooiste locatie in het winkelcentrum.” Die droom begon in 2016 toen Debby en Miriam een winkel startten in mode met een maatje meer. “De gemiddelde kledingmaat wordt steeds groter, dat is een feit. Bij Be Pure willen wij graag laten zien dat plus size mode niet altijd groot en wijd hoeft te zijn. In onze collectie vind je ook getailleerde mode, die de vrouwelijke rondingen op de juiste manier benadrukken.” De speciaalzaak wil ook afrekenen met het dure imago van plus size kleding. “Bij ons kun je terecht voor vlotte en modieuze kleding vanaf maat 40 tot en met 58. “We verkopen wel wat merken, maar het merk is bij ons niet het belangrijkste. Wel zijn dat de pasvorm, kwaliteit en een veelzijdige collectie.”

Dat ze een gat in de markt hadden gevonden, bleek al snel: Be Pure Fashion is een begrip in de wijde omgeving, en de zaak groeide daardoor al snel uit zijn jasje. “Elk hoekje van de winkel is nu benut, we kunnen onze kont er bijna niet meer keren”, lacht Debby. In de nieuwe zaak komt alle mode weer helemaal tot zijn recht. Bovendien wordt er in het pand ook mode voor mannen aan de collectie toegevoegd, dit onder de naam Man Man Man.

“Veel mensen verwachtten dat ook dit plus size mode zou worden, maar we willen eerst starten als een reguliere mannenmodezaak. We verkopen daarbij wel al grotere maten tot 5XL, maar dat is nog niet de hoofdmoot. Wellicht dat we de grote maten collectie later uitbreiden.”

De kracht van Be Pure zit niet alleen in de kledingmerken die zij verkopen. “Onze verkoopsters hebben zelf ook geen maatje 36, dus die wéten wat hoe lastig het kan zijn om iets te vinden dat fijn draagt en er ook nog stijlvol uitziet. Bovendien ben ik met mijn 41 jaar de jongste van ons team, waardoor we onze klanten heel goed aanvoelen en begrijpen. Samen geven wij onze klanten echt én eerlijk advies. Dat wordt enorm gewaardeerd.” Debby en Miriam vinden het heel belangrijk dat de laagdrempeligheid en de knusheid van Be Pure ook straks in het nieuwe, veel grotere pand blijft bestaan. “Aan het vaste team zijn nog vier kanjers toegevoegd. Ook zij weten heel goed hoe lastig het is om mooie plus size mode te vinden en staan klaar om onze klanten daarbij te adviseren! Welkom!”

Be Pure Fashion vindt u voortaan op Marktplein 57, middenin het winkelcentrum Broekerveiling. Vanwege de corona is er geen groots openingsfeest, maar wel krijgt u de eerste drie dagen 20% korting op alles, en staat er een leuk presentje klaar.

Kijk voor de nieuwste collectie op de Facebookpagina van Be Pure Fashion en Man Man Man Fashion.

Afbeelding