‘Was leuk, Agent. Morgen weer?’
‘Was leuk, Agent. Morgen weer?’ ((Foto: aangeleverd))

Zoldertheater straks weer open

SINT PANCRAS - Het Zoldertheater start het nieuwe theaterseizoen in de herfstvakantie met de voorstelling Boevenstreken voor kinderen van 3 tot 8 jaar met hun (groot)ouders.

Een humoristisch verhaal over een Agent en een Boef, die samen wonderlijke avonturen beleven. Als Boef na een ontsnapping terug in de cel is, zegt hij grinnikend: ‘Was leuk, Agent. Morgen weer?’ Met toneel, poppenspel en liedjes in een spannend politie bureau met gevangenis decor. Datum: woensdag 14 oktober. Aanvang: 15.00 uur en 19.00 uur.

Voor kinderen is ruimschoots plek in het theater, maar voor volwassenen ligt dat helaas anders. Vanwege de RIVM maatregelen zijn er voor hen een beperkt aantal zitplaatsen per voorstelling. Dat is voor iedereen jammer, en hopelijk verandert die situatie snel. Een mogelijkheid is wel, dat kinderen de voorstelling zelfstandig zonder begeleider bijwonen en na een uur bij het theater worden opgehaald. En bij veel belangstelling verzorgt het Zoldertheater een extra voorstelling op de speeldag.

Programma: Boevenstreken (woensdag 14 oktober), Tovertijd ( zondag 1 november), Sjaan en de maan (zondag 27, woensdag 30 december, zondag 3 januari),Tijger in huis (zondag 7 februari), Piepklein (zondag 7 maart), Circus Roos en Eddie (zondag 4 april). Meer dan ooit is reserveren dus noodzakelijk. Dan kan via zoldertheater@live.nl of tel. 072-5641838. Adres Zoldertheater: Benedenweg 226, 1834 BA Sint Pancras. Kijk voor meer informatie ook bij www.zoldertheater.nl.