Het Lief Langedijk concert belooft weer memorabel te worden.
Het Lief Langedijk concert belooft weer memorabel te worden. (Foto: Marjolein Ansink)

Kaarten Lief Langedijk Concert alleen via verloting

LANGEDIJK - Het negende Lief Langedijk Concert wordt op 20 maart in de Allemanskerk gehouden. Het wordt weer een bijzondere avond.

In het eerste deel is er muziek van Helen Botman & Peter van Vleuten en worden er dit jaar twee prijzen uitgereikt: de aanmoedigingsprijs en de vijfde Martin Neesen Prijs.

Walking on sunshine

In het tweede deel treden Helen en Peter met hun 'friends' op: Evelyn Kallansee, Giancarlo Romita en Karl Adams. Thema van de avond is: 'Walking on sunshine' (lente), presentator van de avond is Ron Wolters. Het goede doel van de avond is St. Babyspullen. Iedereen wordt gevraagd om geld te geven voor dit goede doel.

Gratis

Een kaartje voor deze avond betekent een avond vol muziek, maar ook een gratis kopje koffie of thee voor het concert, een drankje en hapje in de pauze en na afloop van het concert. Daarnaast is er dit jaar ook een prachtige cd opgenomen die gratis aan de bezoekers van het concert wordt meegegeven.

Verloting

Er zijn veel mensen die graag aanwezig willen zijn bij dit Lief Langedijk Concert, maar er is maar beperkt plaats. Daarom worden de beschikbare kaarten gratis via verloting weggegeven. Wilt u kans maken op een kaartje, mail dan voor 11 maart naar info@lieflangedijk.nl.

Wachtlijst

Op 11 maart worden de kaarten verloot en daarna krijgt iedereen die zich aangemeld heeft een mail. Eventueel kunt u zich ook nog aanmelden voor de wachtlijst, dan graag uw telefoonnummer in de mail zetten zodat u op 20 maart nog gebeld kan worden.

Meer informatie op www.lieflangedijk.nl.