Een terecht gelijkspel voor LSVV en AFC.
Een terecht gelijkspel voor LSVV en AFC. (Foto: Michel Bes)

LSVV pakt thuis terecht gelijkspel

NOORD - SCHARWOUDE - Ondanks krachtige wind dwars over het veld kwam een fysiek sterk voetballend AFC'34 niet op voorsprong in de eerste helft, maar gaf de jonge scheidsrechter Florian Lodeweegs in de 34ste minuut een penalty aan LSVV, die door Kai Botman werd benut.

door Theo den Iseger

Over en weer waren er kansen maar ook LSVV keeper Job Rouwhorst hield enkele keren op een spectaculaire wijze zijn doel schoon. AFC'34 trainer Job Dragtsma hield voor de tweede helft zijn speler Mustafe Bare bewust in de kleedkamer en werd vervangen door Michael van Os. LSVV speelde in de tweede helft met de wind in de rug meerdere malen de lange bal en had Toine Merk in 50e minuut alleen voor de keeper maar miste helaas deze unieke kans. Een onnodige tackle van Tim Emmerik in het strafschopgebied zorgde in 54e minuut voor een penalty die door Sercan Yilmaz van AFC'34 werd benut en kwam de stand op 1-1. Rob Klanker wisselde in de 83stee minuut Remco Reinhard nog door Martijn Grooff. Over en weer waren er nog doelrijpe kansen, waaronder een zeer fraaie trap over een grote afstand door Boy Kansen(LSVV) in de 89ste minuut die via onderkant lat weer het veld in kwam en gekopt door Maik den Iseger maar door een zeer druk bezet doelgebied werd het helaas geen doelpunt. Het is best spannend in de eerste klasse A met LSVV 18 punten uit 14 wedstrijden en DSOV 14 uit 13 wedstrijden.

LSVV: Job Rouwhorst (k), Maik den Iseger, Dylan Bruin (10e minuut Maarten Duijs), Joost Groenveld, Tim Emmerik, Boy Kansen, Toine Merk, Remco Reinhard (83e minuut Martijn Grooff), William van der Leeden, Jordy Cretier, Kai Botman.

LSVV speelt zondag 8 maart om 14.00 uur tegen DSOV op sportcomplex Voorwaarts.