Vrijdag is de ticketverkoop online van start gegaan.
Vrijdag is de ticketverkoop online van start gegaan. (Foto: aangeleverd)

Kaartverkoop LekkerLangedijk van start

LANGEDIJK - Ben jij een echte Bourgondiër, houd je van een lekker wijntje onder het genot van live muziek? Dan ben je klaar voor de tweede editie van LekkerLangedijk op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei!

Na een succesvolle eerste editie keert LekkerLangedijk terug op de unieke locatie middenin Langedijk. De parkeerplaats tegenover de Sint-Jan de Doperkerk zal andermaal worden omgetoverd tot een open lucht restaurant.

Vorig jaar hebben ruim 1000 bezoekers kunnen genieten van heerlijke, betaalbare gerechten met bijpassende wijnen van diverse horecapartijen. Ook dit jaar zullen deze partijen geweldige gerechten serveren met bijpassende wijnen. Dit jaar wordt dit gedaan door restaurant La Fiesta, restaurant de Burg, restaurant de Kolenist en restaurant het Bakkershuys.

Naast de wijnliefhebber is er ook aandacht voor de bierliefhebber. In samenwerking met Biercafé de Roode Leeuw zal er een aantal speciaalbieren worden getapt met een bijpassend hapje.

Live muziek

Beide dagen is er live muziek. Dit jaar met onder andere Paula Leek, Dr. Groove en Uncle Sue.

Nationaal ouderenfonds

Vorig jaar is er een mooi bedrag gedoneerd aan het Nationaal Ouderenfonds. Ook dit jaar is gaat de opbrengst weer naar dit goede doel!

Vrijdag is de ticketverkoop online van start gegaan. Bemachtig snel je kaart via; www.lekkerlangedijk.nl.