Suzanne Kruize en Joanna van Kleef zijn klaar voor een mooie toekomst samen.
Suzanne Kruize en Joanna van Kleef zijn klaar voor een mooie toekomst samen. (Foto: aangeleverd)

Joanna en Suzanne samen verder in Het Geboortehuys

LANGEDIJK - Ze zouden het allebei wel van de daken willen schreeuwen maar eerst moest alles helemaal klaar en af zijn. Dus bij deze: sinds maandag 1 juni zijn Joanna van Kleef en Suzanne Kruize samen in Het Geboortehuys!

Verloskundigenpraktijk Langedijk wordt Het Geboortehuys. Het adres blijft hetzelfde, de dienstverlening ook. En u komt er dezelfde gezichten tegen, net als bij de vestigingen in Broek op Langedijk en Nieuwe Niedorp. Nog steeds kunt u bij Joanna en haar team terecht voor het complete pakket aan verloskundigenzorg, van echo tot kraamzorg, en van kolfverhuur tot babymassagecursus. "Aan de inhoud verandert niks, maar de verpakking wordt helemaal anders!", vertelt een enthousiaste Joanna. "Na 15 jaar alles voornamelijk alleen te hebben gedaan, ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe partner Suzanne. Zij is net als ik ondernemer pur sang en heeft heel veel kennis van ons vakgebied. Dat maakt haar een ideale sparringpartner voor mij, maar met haar kennis en ervaring is ze ook een absolute aanwinst voor alle (toekomstige) zwangeren."

Terug op het nest

Suzanne is voor velen geen onbekende. Ze werkte ooit bij de Verloskundigenpraktijk Langedijk als echoscopiste maar besloot meer ervaring op te gaan doen bij de grotere echoscopiecentra. "Ik ging weg bij Joanna en de andere meiden, maar we hebben altijd contact gehouden. Ik ging nog steeds mee op bedrijfsuitjes en voelde me nog altijd onderdeel van het warme team.'' Toen Joanna haar vroeg of ze een samenwerking wilde aangaan, waarbij ze als zakenpartners een nieuw - en toch vertrouwd - verloskundigencentrum zouden runnen, hoefde Suzanne dan ook niet lang te twijfelen. "Ik vind dit een prachtig bedrijf en voel me hier helemaal op mijn plek. Ik denk dat Joanna en ik elkaar erg goed aanvullen. We zijn beide aanpakkers en weten heel goed wat we willen. Waar Joanna weleens kan overdonderen in haar enthousiasme ben ik wat behoudender, en terwijl Joanna zakelijk heel sterk is, ben ik echt een mensenmens. Bovenal zijn we allebei eerlijk en ondernemers pur sang. Ik heb alle vertrouwen in een vruchtbare toekomst."

Om dit nieuwe partnerschap te vieren krijgen alle bestaande klanten en aanstaande klanten van Het Geboortehuys een leuke attentie. Kijk voor alle informatie over Het Geboortehuys op www.geboortehuysverloskundigen.nl



Afbeelding