Kerst/relatiepakketten in alles soorten en maten.
Kerst/relatiepakketten in alles soorten en maten. (Foto: aangeleverd)

Presentatie kerst/relatiepakketten in ‘buurtsuper’ Van Langelaar

ZAANDAM – Vanaf 30 november staat de sortering voor het samenstellen van kerstpakketten weer klaar bij Foodservice H. van Langelaar. De ‘buurtsuper’ van Hennie, Annemieke, Ramon en Saskia van Langelaar, Schoolmeesterstraat 62-64 in Zaandam is al ruim 40 jaar hét adres voor het (laten) samenstellen van een serieus goed kerst/relatiepakket.

Dat doen ze voor zowel particulieren als bedrijven. Het is mogelijk de pakketten zelf samen te stellen aan de hand van de kerstuitstalling. Waarbij er altijd een goed advies wordt gegeven over het assortiment en de verpakkingen. Het gaat om traditionele, bruikbare producten zoals banket van de warme bakker, bijvoorbeeld luxe kerststollen, Moskovische tulbanden, banketstaven of banketkransen. Er zijn ook wijnpakketten leverbaar.

Presentatie 30 november

Wie vanaf 30 november binnenstapt en vrijblijvend komt kijken, regelt bij het doen van een daadwerkelijke order gelijk voor de kerstperiode een passende attentie voor de relaties die gegarandeerd op tijd wordt afgeleverd. Dat doet de familie Langelaar al sinds 1922.

Snuifje historie

Ja u leest het goed, wat in 1922 begon als een melkventwijk groeide in 1926 uit tot buurtwinkel met vers-assortiment voor particulier én bedrijven. De historie van de zaak is al op zich een verhaal waard. Foodservice H. van Langelaar: bijna een eeuw buurtwinkel. Welke stad heeft dat nog? Zaankanters: laten we er zuinig op zijn!

Kijk voor meer informatie over wat het Zaanse familiebedrijf kan leveren op de website www.vanlangelaar.nl

Nog even en de presentatie zoals op deze foto is weer een feit.