Lekker jumpen, het mag weer!
Lekker jumpen, het mag weer! (Foto: aangeleverd)

Street Jump Wormerveer weer geopend

WORMERVEER – Het mag weer! Weliswaar in aangepaste vorm door de cronaregels, maar Street Jump, gevestigd op de Industrieweg 45 in Wormerveer, is weer open. Edwin Groot, ook eigenaar van Monkeytown Purmerend die vorige week al opende, is verheugd zijn zaken weer te kunnen openen.

"Na bijna drie maanden niet te hebben kunnen springen, mogen we gelukkig weer open", aldus de ondernemer. Wel zijn de spelregels nu wel een tikje anders. Zo is reserveren in (er zijn er drie) tijdblokken verplicht en mogen er niet meer dan dertig personen, inclusief ouders/begeleiders, tegelijk binnen.

Gewone openingstijden

De ondernemer vraagt vriendelijk om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven te komen jumpen, of er één ouder/begeleider per kind meekomt. Wat wel hetzelfde bleef: de normale reguliere openingstijden worden weer aangehouden.

Uiteraard zijn desinfecterende gel en stippen, conform de corona voorschriften, aanwezig. Er zijn nu nog geen lessen, die starten na de vakantie weer op. Ook de horeca gelegenheid is weer open.

Tien arena's

Het indoor trampolinepark heeft tien verschillende area’s en daarnaast de mogelijkheid om over grote obstakels heen te springen. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau. Jumpen is een intensieve lichamelijke bezigheid. Street Jump Wormerveer biedt professionele trampolines die geschikt zijn voor personen tot 130 kilo. De minimale leeftijd is zeven jaar. Jonger? Dan is het mogelijk te springen tijdens de Mini-Jump.

Tijdens het springen is het verplicht jump-sokken te dragen. Die hebben supergrip en zijn speciaal gemaakt om veilig te kunnen jumpen. De sokken zijn bij de vestiging te koop.

Meer informatie: www.streetjumpwormerveer.nl