Wintertijd, soeptijd! Maar wel hemels lekker.
Wintertijd, soeptijd! Maar wel hemels lekker. (Foto: aangeleverd)

Van hemels lekker ijs naar Soep to Go

WORMERVEER - De dagen worden korter en de temperaturen dalen. Voorbij zijn de tijden van lekker in het warme zonnetje aan de waterkant van de Zaanbocht een hemels lekker ijsje eten. Het is...tijd voor soep!

Onderneemster Sandra en haar Hemels-team introduceerden afgelopen week het nieuwe concept Soep to Go van Hemels. Het team heeft zichtbaar zin in deze nieuwe uitdaging.

"Voor de winter zocht ik een extra uitdaging waar ik mijn enorme passie voor koken kon combineren met gezelligheid en gastvrijheid. Ik ben gek op soepen en kan daar echt mijn creativiteit in kwijt", aldus Sandra. Afgelopen winterseizoen bleek de soep van Hemels al een succes. Dat smaakte voor Sandra naar meer. "Ik heb lang gewerkt aan de verfijning receptuur van de soepen en de vormgeving van het nieuwe Hemels to Go-concept. Uitgangspunt is daarbij huisgemaakt en bovenal gezond. Soep gemaakt van de beste ingrediƫnten. Om mee te nemen, maar ook direct op te eten in een to go Hemels beker."

De soep wordt 'heet opgediend' van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.hemelsijswormerveer.nl en hun Facebook en Instaplatform.