Afbeelding
Wie komt het dichtste bij de 'but'? (Foto: aangeleverd)

Inschrijving geopend jeu-de-boules toernooi

WIJDEWORMER - Jeu de Boulesvereniging Butje 13, te vinden aan de Pieter Slootenweg 25 in Neck-Wijdewormer, houdt op 15 maart de achtste editie van het Invitatie-toernooi. Een sportieve strijd voor geïnteresseerde bewoners uit de omgeving.

De jeu de boules-vereniging kent geen winterstop. Zo zal op 23 februari de kampioen van de onderlinge wintercompetitie, ook bekend onder de naam 'kouwe-klauwen-competitie' bekend zijn. Inschrijven is gratis en kan (tot en met zondag 8 maart bij de banen aan de Pieter Slootenweg/hoek Leeghwaterstraat in Neck. Het bestuur en de wedstrijdcommissie hebben waardevolle prijzen voor de winnaars en voor de tombola beschikbaar gesteld. Er worden drie partijen jeu de boules gespeeld met desgewenst een clublid als vaste partner, die zo nodig voor instructie zorgt. Een hapje en drankje zullen niet ontbreken.

Vanaf 09.45 uur is de kantine open. Alle deelnemers worden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Uiterlijk om 10.15 uur worden alle deelnemers in de kantine verwacht voor de loting. Na de loting start het toernooi. Rond 15.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Inschrijven

Inschrijving kan op de speeldagen: woensdag (19.30 – 22.00 uur) en zondag (10.30 – 13.00 uur) in voornoemde kantine of bij Leo van Berkel (ljvanberkel@ziggo.nl), 06 - 57675607 / 0299 -429147. Mocht het op 15 maart regenen, dan wordt het toernooi een week verplaatst naar 22 maart. Voor nieuwe leden is er voor € 40,- per jaar nog plaats. Een tweetal keren gratis en zonder voorwaarden komen jeu de boulen om de sfeer te proeven is mogelijk.

Meer informatie

Zie voor meer informatie over de jeu de boules vereniging www.butje-13.123website.nl