Impressie van het Hofje van Zaandijk.
Impressie van het Hofje van Zaandijk. (Foto:aangeleverd)

Zondag start verkoop Hofje van Zaandijk

ZAANDIJK- Aan de Willem Dreeslaan in Zaandijk, naast de voormalige Zaandijkerkerk, komen tien ruime halfvrijstaande- en vrijstaande Zaanse huizen: het Hofje van Zaandijk. De nieuwbouwwoningen gaan zondag 9februari in de verkoop. De appartementen worden volledig woonklaar opgeleverd, inclusief een luxe woonklaar pakket en een duurzame installatie 'energieneutraal plus'. Opvallend is de extra grote begane grond met veel leefruimte in woonkamer en keuken.

Het project is een ontwikkeling van Renward en Lokhorst Bouw & Ontwikkeling - bestaat uit zes halfvrijstaande huizen met een VON prijs vanaf € 475.000,- en vier vrijstaande huizen met een VON prijs vanaf € 605.000,-. Oppervlakten van de huizen liggen tussen de circa 120 en circa 140 m2.

Woonklaar

De woningen worden als onderdeel van de koopsom zeer luxe afgewerkt met onder andere een SieMatic-keuken met Miele inbouwapparatuur, luxe badkamer, PVC-vloeren en gladde wandafwerking. Kopers kunnen de binnenafwerking naar eigen smaak uitzoeken. Alles is aangebracht in de woning bij oplevering. Naast een Woonklaar pakket krijgen de huizen een zeer duurzame installatie ('energieneutraal plus') die zorgt voor comfort en een lage energierekening.

Start verkoop

Meer informatie over het plan en de financieringsmogelijkheden is verkrijgbaar op zondag 9 februari tussen 11.00 en 13.00 uur tijdens de verkoopmanifestatie bij Brouwerij Hoop, Lagedijk 71 in Zaandijk vlakbij de nieuwbouwlocatie. De makelaar is Kuijs Reinder Kakes in Zaandam: 075-6126400 of zaandam@krk.nl Zie ook www.hofjevanzaandijk.nl.