Afbeelding
De Andor's Jazz Band laat de roaring twenties herleven.(Foto: aangeleverd)

Andor's Jazzband in De Lorzie

WORMERVEER - De Andor's Jazz Band geeft op 9 februari een uitvoering in buurtcentrum De Lorzie, Marktplein in Wormerveer. Al sinds haar oprichting, 42 jaar geleden in Breda, promoot Andor's Jazz Band de popmuziek van de 'roaring twenties' en de jazz & hot dance music. Prettig om naar te luisteren en geknipt om op te dansen.

De acht musici van de Andor's Jazz Band zijn vertrouwd met deze muziekstijl en spelen eigen arrangementen in de stijl van genoemde periode. Vaak met een knipoog naar hun beroemde voorbeelden als bijvoorbeeld Ellington en Henderson. De band speelt akoestisch zoals destijds ook gebruikelijk. Alleen de vocale onderdelen, waaronder de onderhoudende en informatieve presentatie, zijn summier versterkt.

Samenstelling

De band bestaat uit Ad Houtepen - cornet, altsax, klarinet, zang, Suzan Veneman - trompet, Victor Bronsgeest - trombone, zang, Floortje Smehuijzen - altsax, klarinet, melodica, Leon van Mil – bariton- & tenorsax, klarinet, Johan Lammers - plectrumbanjo, gitaar, Hans Koppes - frontbell tuba, Ger Booiman - slagwerk.

Zie voor meer info: http://www.andorsjazzband.nl

De band speelt van 15.00 tot 17.00 uur. Zaal open 14.30 uur. Entree: 10 euro inclusief een thee of koffie.

Afbeelding