Afbeelding
Popkoor LEF! (Foto:aangeleverd)

Vrouwen met Lef in Kaasfabriek én Bullekerk

WORMER - Het Zaanse Popkoor LEF! presenteert op 6 en 7 maart in Theater de Kaasfabriek in Wormer en op 19 maart in De Bullekerk in Zaandam de muziektheatervoorstelling Vrouwen met LEF.

Onder de professionele leiding van dirigent Louis van Dijk en regisseur Heleen van Wiechen staan de zangeressen van LEF! stil bij 100 jaar actief kiesrecht voor vrouwen in Nederland en dat doen zij natuurlijk op geheel eigen wijze met veel muziek van uitsluitend vrouwelijke iconen uit de popmuziek, humor en LEF!

Powervrouwen

Tijdens de voorstelling maken we kennis met de redactieleden van het maandblad Sandra. Ze zijn het meer dan zat om naar de pijpen te dansen van hun hoofdredacteur en besluiten een speciale editie te maken over vrouwen met lef. Maar wie zijn dat eigenlijk? Wie van die ontelbare sterke, intelligente, dappere, spraakmakende, opmerkelijke vrouwen van toen en nu verdienen een plek in het tijdschrift? En waarom de één wel en de ander niet? De discussies lopen op, vele powervrouwen passeren de revue, de klok tikt, de deadline nadert…

Aanvang 20.30 uur. Kaarten kosten €13,50 en zijn online te bestellen via: https://www.theaterdekaasfabriek.nl. De voorstelling is ook op 19 maart te zien in De Bullekerk, Westzijde 75. Kaarten via https://bullekerk.nl.