Afbeelding
Op en Top Vrouw komt met een nieuwe voorstelling naar Wormer. (Foto: aangeleverd)

Kaartverkoop Op en Top Vrouw van start

WORMER - De dames van Op en Top Vrouw reizen met een nieuwe show door Nederland: Contrast. Daarvan is de kaartverkoop nu van start gegaan. Het wordt een avond uit met een lach en een traan die op zaterdag 29 februari te zien is in de NGK de Wijngaard, Dorpsstraat 134a in Wormer.

De nieuwe show gaat over tegenstellingen en overeenkomsten: als vrouw in het eigen leven, verschillen tussen vrouwen, maar ook in vergelijking tot andere vrouwen over de hele wereld. En niet te vergeten het contrast tussen man en vrouw. De avond is een afwisseling tussen hilariteit en serieuze liedjes. Samen met het publiek wordt gezocht naar wie werkelijk de regie heeft in ons leven.

De show is in samenwerking met hulp- en ontwikkelingsorganisatie Dorcas. In april 2019 hebben de dames een aantal projecten van Dorcas in Ethiopiƫ bezocht die speciaal gericht zijn op vrouwen. De ervaringen die de ze tijdens deze reis hebben opgedaan, krijgen op een ontroerende maar ook grappige manier een plek in hun voorstelling.

Op en Top Vrouw bestaat uit; Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Er is pianobegeleiding door Bas Gankema. De band is voor deze show uitgebreid met een bassist en een drummer.

De voorstelling start om 20.00 uur. Voor kaartverkoop: www.opentopvrouw.nl.