Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Zaantheater ontvangt publiek op speciale tribune

ZAANDAM - "Natuurlijk is het Zaantheater open, of het nu is voor 30 bezoekers is of 900. Toneel, cabaret, muziek, jeugdvoorstellingen en amateurkunst zijn onmisbaar", aldus onze cultuurtempel.

Het Zaantheater mag zijn deuren weer openen voor maximaal 30 bezoekers per voorstelling. En er zijn 36 voorstellingen te zien tot het einde van dit jaar. Van Youp van ’t Hek tot ‘Mens durf te lezen’, van Orkater tot Remco Veldhuis: ze komen allemaal naar het Zaantheater in december. Om zoveel mogelijk voorstellingen door te kunnen laten gaan, zijn er enkele aanpassingen gemaakt in het Zaantheater.

De technici van het theater aan de Zaan hebben een nieuwe tribune voor 30 bezoekers in de kleine zaal gebouwd. Op deze tribune kunnen de bezoekers plaatsnemen op de kenmerkende rode pluche stoelen van het theater en in een intieme setting genieten van een voorstelling. Naast de professionele voorstellingen is er in december en januari ook plek voor voorstellingen van amateurs in het Zaantheater. Meer informatie op www.zaantheater.nl

Afbeelding