De sokken van SOXS hebben een verhaal, brengen warmte en liefde. Dat voel je wanneer je de sokken zachtjes over je voeten schuift.
De sokken van SOXS hebben een verhaal, brengen warmte en liefde. Dat voel je wanneer je de sokken zachtjes over je voeten schuift. (Foto: aangeleverd)

Vrolijke sokken (ook) voor thuiswerkers

REGIO - 'Sta op normale tijd op, kleed je aan zoals normaal' is een raad die werd gegeven aan de thuiswerkers door de coronacrisis. Er zal geen Nederlander zijn die nu zonder zorgen de (werk)dag begint. Maar thuiswerken betekent niet dat je je jezelf moet verslonzen. Begin de dag vrolijk met een nieuwe ontwikkeling in sokkenland: Pimp Your SOXS.

Met dit sokkenmerk is het mogelijk je eigen sokken te ontwerpen. Stel een paar sokken samen door het model, de kleur wol en het label te selecteren in je favoriete kleur. Voeg hier eventueel nog een initiaal aan toe voor een persoonlijke touch. En voilà… jouw eigen unieke paar sokken zijn een feit!

Vanaf nu is het mogelijk sokken te bestellen die precies aan jouw wensen voldoen.

Vier stappen

Het ontwerpen van je eigen sokken is leuk om te doen en gaat super eenvoudig. Je wordt stap voor stap door de keuzes heen geleid, waarbij je continu een voorbeeld ziet van je sokken. Zo kun je alles matchen en kijken welke kleuren je het mooist vindt. Kies eerst de juiste maat: 34 t/m 46 voor dames en 42 t/m 50 voor heren. Selecteer vervolgens het favoriete model: high, medium of low. En natuurlijk de kleur wol: grey, dark grey, off white, dark blue of caramel.

Tot slot kun je een bijpassend label laten maken. In totaal zijn er 71 labels in verschillende kleuren, waaronder labels met de letters van het alfabet. Bekijk het complete assortiment op www.soxs.co.

Zen met je zelfontworpen sok....