De jeugd mag het veld weer op.
De jeugd mag het veld weer op. (Foto: Hercules)

Hercules Open dag voor de jeugd

ZAANDAM – Ze zijn bij Sportclub Hercules Zaandam heel blij dat de open dag door mag gaan. De voetbalvereniging houdt zaterdag 16 mei op het complex aan het Kuilpad in Zaandam een open dag voor de jeugd onder de dertien jaar.

De club laat weten zich natuurlijk te houden aan de regels die nu gelden door de corona crisis. “Maar gelukkig kunnen we je goed laten zien wie we zijn. Wil je je ouders meenemen? Ook prima, want ook zij zijn van harte welkom, als ze zich maar wel houden aan de 1,5 meter afstand regels. Meer over Hercules en over trainen in corona tijd lees je op onze website www.hercules-zaandam.nl”

Nog geen 10 jaar? Kom dan trainen van 10.00 tot 12.00 uur. Wie ouder is dan 9, maar nog geen 13 jaar kan trainen van 13.00 tot 15.00 uur. Wel is het zaak even aan te melden via het formulier op de website.

Voetbalschool

Tijdens onze Open dag kunnen de kinderen kennismaken met voetbal en meedoen met leuke en uitdagende oefeningen. Hercules heeft ook een voetbalschool voor wie later extra voetbaltraining wil. Het is ook mogelijk daarmee kennis te maken op de Open dag. Ex-voetbalprof Dyron Daal geeft uitleg.

Hercules heeft goede contacten met Ajax. Door onze samenwerking worden talentvolle jeugdspelers onder de aandacht van de Ajax jeugdopleiding gebracht. Wie talent heeft, kan zomaar in aanmerking komen voor een proefstage bij Ajax en mogelijk zelfs een overstap maken.

Omdat de club dit jaar 10 jaar bestaat, betaal je tot 1 januari 2021 geen contributie. Via Hercules kun je het paars-witte tenue in bruikleen krijgen. Een voetbaltenue, trainingspak en een voetbaltas kost slechts vijftien euro per seizoen. En als je eruit bent gegroeid, ruil je het gewoon om.